Знайомимось з професією по-новому!

Знайомимось з професією по-новому!
   126

Європейський формат знайомства з майбутньою професією запровадили в нашому коледжі! Тепер студенти-старшокурсники можуть стажуватись на підприємствах і в компаніях у вільний від навчання час. 

Відвідини офісів та виробництв дозволять молоді глибше зануритись у фахову сферу, зорієнтуватись у потрібних знаннях і навичках, що знадобляться для роботи. Ідею організувати стажування студентів ВТФК підтримали учасники ГО “Вінницький бізнес-клуб”.

Підприємці певні: це вигідно та корисно не лише майбутнім спеціалістам, а й роботодавцям. Спостерігаючи за стажерами під час виконання конкретних завдань, вони зможуть підшукати потрібних працівників.

Одним із перших випробувати новацію вирішив Віталій Ніколаєнко, генеральний директор VOLTAGE GROUP. На зустріч із ним зібралась майже сотня третьокурсників-електроенергетиків з електромеханіками, радіотехніки і комп'ютерники. 

Керівник компанії розповів про її спеціалізацію. Більш детально зупинився розробках технічних рішень для покращення або створення стабільного і ефективного енергопостачання. 

“Сьогодні, та й в майбутньому, спеціалісти в галузях енергетики, радіотехніки,  комп'ютерної інженерії залишаються мало не найзатребуванішими. І попит на спеціальності, що ви здобуваєте в коледжі, тільки зростатиме”, - наголосив Віталій Ніколаєнко.

Після розмови, питань-відповідей, бізнесмен зробив нашим студентам привабливу пропозицію - пройти стажування з можливим працевлаштуванням у VOLTAGE GROUP! Тридцятьом хлопцям ідея сподобалась. Вони відвідали компанію та оглянули  виробничі потужності.  

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту