Баскетболісти ВТФК - вкотре на висоті!

Баскетболісти ВТФК - вкотре на висоті!
   89

Захопливий дводенний турнір з баскетболу серед юнаків і дівчат відгримів у спортзалі нашого коледжу! Він пройшов у рамках обласної Спартакіади ЗФПО і залишив по собі незабутні враження як в учасників, так і вболівальників.

У перший день змагань неймовірну витривалість, силу та вправність продемонстрували юнаки. Кожна з 13 команд змагалася з усією завзятістю. Водночас ні на крок від бажаної перемоги не відступали саме наші баскетболісти.

У цій непростій боротьбі вони підкорили суддівську колегію своїм професіоналізмом та наполегливістю. І зрештою вибороли почесне перше місце!

Підготовкою юних чемпіонів займався Сергій Слободянюк - випускник нашого коледжу, майстер спорту міжнародного класу, бронзовий призер чемпіонату світу, гравець БК “Вінниця”.

Не менш яскраві емоції залишив по собі й другий день турніру! Тепер своєю майстерністю на баскетбольному майданчику вражали дівчата.

Градус конкуренції між 9 командами просто зашкалював! Кожен із вболівальників був у напрузі від початку і до останніх секунд гри.

Переможне “срібло” вдалося вибороти нашим баскетболісткам!

“Тут основна заслуга, я вважаю, саме в Анастасії Гарник, голови департаменту спорту студради нашого коледжу і гравчині Суперліги БК “Медуніверситет”. Ну, а там і мої зозульки-волейболістки підсилили, тому дякую кожній! Далі - більше”, - каже Олександр Бурбела, тренер, викладач фізкультури ВТФК.

Змагання відбулися за підтримки Вінницького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, начальник - Геннадій Бочарьов.

Пишаємося! Віримо! Вболіваємо!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту