Що ти знаєш про свій край?

Що ти знаєш про свій край?
   141

Не лише послухати про події минувшини, а й побачити предмети, якими в повсякденні користувалися жителі Вінниччини століття - а то й кілька століть тому - мали змогу наші першокурсники.

Студентів груп 1ЕА1 і 1ЕА2 відвідали Вінницький обласний краєзнавчий музей. “Познайомилися” з мамонтом Вінні, оглянули експозиції, що переносять в епоху козаччини та часи боротьби за українську незалежність.

На молодь чекала насичена програма і унікальна можливість зазирнути в таємничі куточки музею. Ще 2010-го в його “археологічних” залах, під старим паркетом, знайшли вхід у підземелля. Цікаво, ще скільки таємниць він приховує!

Отримали порцію натхнення наші першокурсники й у Вінницькому літературно-меморіальному музеї Михайла Коцюбинського. Прогулюючись доріжками, якими ходив славетний Сонцепоклонник, відчули енеретику його “ Intermezzo”.

Музеї… В їхніх експозиціях зібрані не просто предмети, історія яких сягає глибини віків…В цих скарбницях - наша культурна спадщина, свідчення етапів становлення і  духовного відродження українського народу.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту