Фінансова культура. Знання потрібні кожному

Фінансова культура. Знання потрібні кожному
   144

"Навчайся! Накопичуй! Заробляй!" Приймати розумні, зважені рішення і досягати фінансового добробуту та стійкості навчають наших студентів. Особлива увага до ґрунтовності знань молоді, яка планує своє професійне майбутнє в галузі економіки і фінансів.

Круглі столи, інтерактиви, лекції, тематичні ігри, флешмоби, виставки, конкурси постерів і коміксів. Це далеко не повний перелік форматів, що застосовують для  навчання викладачі ВТФК.  

Інноваційні методики допомагають студентам краще засвоювати інформацію, розвивають критичне мислення, формують навички розумного управління особистими фінансами, здатність аналізувати і прогнозувати ймовірні ризики та загрози.

Фахові інтенсиви на фінансово-економічному відділенні нашого коледжу проводяться регулярно. І не лише для перевірки знань студентів, а й їхнього заохочення до більш глибокого занурення в майбутню професію.

До прикладу, цьогорічний “Тиждень грошей у ВТФК” зібрав мало не рекордну кількість учасників! До більш як двох десятків тематичних заходів приєднались хлопці та дівчата з 14 груп. І не лише економісти з фінансистами, а й з відділення транспортного менеджменту. 

Як розумно управляти своїми грошима, захищати їх від шахраїв та уникати ризикованих операцій, студентам допомагала зрозуміти команада викладачів: Андрій Крисак, Вікторія Фабіянська, Аліна Брода, Наталія Паламарчук, Тетяна Нечипоренко, Ольга Охота та Дар’я Масловата.

 "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!" - життєве кредо успішних!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту