Приціл, вдих, постріл

Приціл, вдих, постріл
   120

На триденних навчально-польових зборах побували першокурсники нашого коледжу. Під пильним наглядом Миколи Никитюка, викладача дисципліни "Захист України", молодь відточувала свої навички з вогневої підготовки.

Тренувались на базі ГО "Вінницька обласна організація ФСТ "Динамо" України". Бажання “приручити” справжню зброю виявили не лише хлопці, а й дівчата.

“Навички стрільби мають бути в усіх. Тим більше сьогодні, коли в країні йде війна. Ніхто ж не знає, що буде далі. А це наше підростаюче покоління. Вони мають бути готові, хоча б мати розуміння. У парку в тирі по макетах постріляти - це не те. Тут ти вже відчуваєш спуск в руках, цей звук”, - каже Микола Никитюк, викладач ВТФК.

Влучити з 50 метрів в "десятку” з малокаліберної гвинтівки, зізнаються студенти, виявилося не так вже й легко.Та попри все результатами частіше задоволені. 

“Для мене це вже таке невелике свого роду хобі. Іноді виїжджаємо з компанією друзів на стрільби. Тут також було цікаво. Це своєрідний досвід, який точно не буде зайвим”, - каже Дмитро Лисюк, студент групи 1КІ1.

Наприкінці квітня для молоді планують провести цикл занять із тактичної медицини.

Дбаємо про безпеку свідомо!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту