«Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ» ОГЛЯД-КОНКУРС ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ

«Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ» ОГЛЯД-КОНКУРС ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ
   1397

ОГЛЯД-КОНКУРС ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ

«Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ». 4 та 5 жовтня 2016р.

Доброю традицією в коледжі стало проведення огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед груп нового набору. Цього річ він проходив під гаслом  «Я люблю Україну».

Проводиться конкурс з метою виявлення та розкриття творчих можливостей студентської молоді, сприяння їх подальшому розвитку та популяризації національних культурних традицій, розвитку художнього самодіяльного мистецтва. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців. Нинішнє свято було по особливо пронизане  духом патріотизму. В кожному слові, кожній пісні виголошувалась основна ідея – ідея Миру, дружби, єдності. 

Конкурс оцінювали керівники творчих колективів Кочурський І.М. та Кулаковська М.В., спеціаліст міської соціальної служби у справах сім'ї, дітей та молоді Ковиліна І.П., психолог коледжу Н.М.Паламарчук, голова студентської ради Коляденко Наталя та заступник директора з виховної роботи Шевчук Н.І.

Оцінювалась вокальна та сценічна культура, артистичність, емоційність виконання, оригінальність, зовнішній вигляд виконавців.  Учасники, батьки та студенти отримали величезне задоволення від справжнього свята юності, краси, натхнення! Концертна програма заполонила душі і серця присутніх.

На зірковому небосхилі нашого закладу засяяли нові зірочки. Кожна група мала можливість продемонструвати свої таланти, за що й були по праву оцінені та нагородженні призами.

Переглянути фото