Профорієнтаційний захід «Економічна платформа ВТК» як підсумок декади – презентації фінансово-економічного відділення

Профорієнтаційний захід «Економічна платформа ВТК» як підсумок декади – презентації фінансово-економічного відділення
   1223

29 листопада у Вінницькому технічному коледжі відбулося урочисте закриття декади презентації фінансово-економічного відділення, у формі профорієнтаційного заходу «Економічна платформа ВТК». На якому було продемонстровано професійне досягнення студентів відділення, їх таланти та згуртованість педагогічного колектива і студентства.

Захід «Економічна платформа ВТК» був проведений в межах роботи обласного методичного об’єднання завідувачів відділень коледжів і технікумів Вінницької області, темою якого була «Організація профорієнтаційної роботи у навчальних закладах».

В рамках заходу були відзначені за проектну роботу та фахові конкурси кращі студенти фінансово-економічного відділення різних спеціальностей:

  1. Економіка підприємства;
  2. Фінанси та кредит;
  3. Оціночна діяльність;
  4. Організація перевезень та управління на автомобільному транспорті.

На святі були присутні представники різних підприємств, організацій та установ, які спільно з викладачами фахових випускових циклових комісій «Економіки і фінансів» та «Транспортних технологій» нагороджували студентів фінансово-економічного відділення, які стали переможцями у кращих професійних проектах та фахових конкурсах.

Презентація спеціальності  «Економіка підприємства» розпочалась із привітання й нагородження. Студентів нагороджували:

  • директор громадської організації «Центр Поділля–Соціум» Проценко Сергій;
  • директор Вінницького молодіжного центру праці Килимник Ірину;
  • керівник «Бізнес-клубу» Вінницького технічного коледжу, викладач економічних дисциплін Жгун Олена Петрівна

Нагородили групи 3ЕП та 3ОД за активну участь у проведенні тренінгу «Командоутворення», а також були нагороджені  кращі тренери просування проекту «Фінансова грамотність», студентка групи 3Ф Варгатюк Тетяна і студенткуа групи 3ЕП Капченко Єлизавета.

Презентацію спеціальності  «Транспортні технології» розпочали з привітання голови випускової циклової комісії «Транспортні технології» Гринчук Олени Дмитрівни.

Голова випускової циклової комісії «Транспортні технології» Гринчук Олена Дмитрівна спільно з фінансовим директором  фірми «ФОП Новроцький» Погосян Світланою Анатоліївною і  менеджером фірми Пащенком Володимиром Володимировичем  нагородили студентів групи 4ОП Глущенко Анастасію і Лужанського Дмитра, групи 3ОП1 – Пйонтик Максима та групи 3ОП2 – Ніцецького Дмитра як кращих учасників форуму 2017 «Автомобільні перевезення: стан, проблеми, перспективи».

Доктор технічних наук, професор, академік транспортної академії України, відмінник освіти України, завідувач кафедри автомобілів та транспортного менеджменту Вінницького національного технічного університету Біліченко Віктор Вікторович нагородив команду-переможців групи 4ОП за зайняте І місце в брей-ринзі, який проводився між командами Вінницького технічного коледжу і Вінницьким національним технічним університетом на тему: «Майбутнє – за транспортними технологіями».

Презентація спеціальності «Фінанси і кредит» розпочалась з нагородження студентів–переможців проекту «Банківська грамотність», які навчаються в групі 3Ф Дейчук Владиславу, Бойка Олександра, Черниченка Руслана, Блок Валентину, Кретюк Анастасію цінними подарунками від директора Вінницької філії Приватбанку Лукашенко Віталія Павловича та керівника проекту від коледжу викладача випускової циклової комісії «Економіки і фінансів» Броди Аліни Юріївни.

Студентів групи 3Ф Курдибаху Валентину, студента групи 3ОД Шестакова Вадима, які стали переможцями проекту «Страхування – запорука економіки», нагороджували заступник директора Вінницької регіональної дирекції ПрАТ «Страхова група ТАС» Мазур Тетяна Іванівна спільно з викладачем випускової циклової комісії Бродою Аліною Юріївною.

На святі був присутній заступник начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області Базалицький В’ячеслав Михайлович, який відзначив студентку групи 3Ф Варгатюк Тетяну за найкращу наукову доповідь про Головне управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області та подякував викладачу випускової циклової комісії «Економіки і фінансів», кандидату економічних наук, завідувачу навчально-методичної лабораторії Вінницького технічного коледжу Сіташ Тетяні Дмитрівні за плідну співпрацю та сприяння у підготовці майбутніх фахівців спеціальності «Фінанси і кредит».

Студенти групи 3Ф Варгатюк Тетяна і Блок Валентина та студентка групи 3ОД Каменюк Марія стали переможцями конкурсу «Краще резюме».

Їх нагороджували: керівник відділення площадок SD GROUP контакт –центр Следзевську Жанну та HR – менеджер Филипец Анна спільно з організаторами конкурсу завідувачем фінансово-економічним відділенням та викладачем випускової циклової комісії «Економіки і фінансів» Поповою Оленою Олександрівною, викладачем випускової циклової комісії «Економіки і фінансів» Алексєєнко Олександрою Анатоліївною.

Презентація спеціальності «Оціночна діяльність» розпочалась з нагородження найкращих майбутніх фахівців у сфері оцінки рухомого та нерухомого майна. Переможців фахового конкурсу студентських проектів з оцінки реальних об’єктів рухомого та нерухомого майна нагороджували директор агентства нерухомості «СтильЭстейт» Яцуба Олександр Миколайович, директор оціночної фірми ТОВ «Експерт-Цетр+» Петрушевська Альона Миколаївна та керівник відділу сприяння працевлаштуванню, викладач циклової комісії «Економіки і фінансів» Українець Наталя Василівна, ними стали наступні студенти групи 3ОД Кияновська Аліна, Тарчинець Олена, Сікорський Дмитро і Каменюк Марія.

Керівник віддаленого сервісного управління головного офісу Приватбанку Ткачук Тетяна Миколаївна нагородила студентку групи 3ОД Бевз Валерію, яка перемогла в конкурсі на вільне вакантне місце в контакт-центр Приватбанку.

Сюрпризом для всіх був виступ випускниці 2015 року, яка стала переможцем конкурсу «Студенти мають таланти» Дем’янюк Катерини. Щиро вітали адміністрацію, викладачів та студентів фінансово-економічного відділення випускники минулих років, які обіймають різні посади в різних установах, організаціях та на підприємствах:

  1. Ліпач Олена – начальник управління міжнародного співробітництва Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, випускниця 2002 р.
  2. Сіташ Тетяна Дмитрівна – к.е.н., завідувач навчально-методичної лабораторії, викладач фінансово-економічних дисциплін, випускниця 2003р.
  3. Ткачук Тетяна Миколаївна – керівник віддаленого сервісного управління головного офісу Приватбанку, випускниця 2011 р.
  4. Рандюк Марина – головний менеджер з продажі нерухомого майна, випускниця 2011 р.

Бурхливими оплесками студенти зустрічали артистичний виступ класних керівників фінансово-економічного відділення.

Під час святкового концерту були представлені гуртки художньої самодіяльності Вінницького технічного коледжу.

На сцені лунали чудові пісні, сердечні привітання, виконувались хореографічні композиції, театралізовані гумористичні мініатюри. 

Фото