Публічна інформація: Матеріально-технічне забезпечення

Освітній процес Вінницького технічного фахового коледжу здійснюється в двох навчально-лабораторних корпусах загальною площею 7391 м2, які розташовані за адресою: 21021, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе 91/2. До послуг студентів гуртожиток на 450 місць, їдальня на 100 місць, актова зала, спортивний майданчик і навчально-виробничі цехи. Кабінети та лабораторії коледжу обладнані аудіо-відеотехнікою з підключенням до телерадіостудії коледжу та мережі Internet.

Комп’ютерний парк коледжу налічує понад 200 одиниць комп’ютерної техніки. В освітньому процесі задіяні 6 комп’ютерних лабораторій, де встановлено 100 комп’ютерів. Більшість кабінетів і лабораторій також обладнані комп’ютерною технікою. Всі комп’ютери коледжу об’єднані у єдину мережу й мають доступ до всесвітньої інформаційної мережі Internet. Під’єднання до мережі Internet здійснюється двома провайдерами через оптоволоконні лінії. Всі адміністративні служби комп’ютеризовані. Додано до мережі коледжу тимчасові укриття коледжу та гуртожитку.

На території коледжу побудована та обладнана діагностичними стендами навчальна станція технічного обслуговування автомобілів.

Студенти, що проживають у гуртожитку, мають можливість цілодобового доступу до мережі Internet.

Матеріальна база закладу освіти постійно поповнюється новим обладнанням, приладами, наочністю та посібниками, створеними викладачами коледжу. Оновлення матеріально-технічної бази проводиться переважно за рахунок позабюджетних коштів та приладів і макетів власного виробництва.

Навчально-виробничі майстерні коледжу забезпечують належний рівень проведення навчальних практик та виконання робіт, пов’язаних з ремонтом лабораторного обладнання та господарчого інвентарю. Навчально-виробнича база включає в себе слюсарний, токарно-механічний, радіомонтажний цех та навчальні гаражі.

Головне завдання навчально-виробничих підрозділів – забезпечення високого рівня проведення навчальних практик та відповідного їх матеріального забезпечення.

Виконуються роботи, спрямовані на зміцнення та розбудову  матеріально- технічної бази закладу освіти.

Проводяться роботи по модернізації та розширенню внутрішньої інтернет мережі коледжу.

Кабінети та лабораторії оснащені необхідним лабораторним обладнанням, наочними та технічними засобами навчання, комп’ютерною технікою, нормативними документами, дидактичними матеріалами, навчальною та методичною літературою. Наочність кабінетів оформлена державною мовою з дотриманням естетичних вимог.

ВІДОМОСТІ про матеріально-технічне забезпечення освітньої діяльності закладу освіти на рівні фахової передвищої освіти

Інформація про засоби впровадження освітньої діяльності за освітньо-професійними програмами

Обладнання, устаткування та програмне забезпечення спеціалізованих комп’ютерних лабораторій, які забезпечують виконання начального плану