VIІ Педагогічні читання майстер клас: Інноваційні технології навчання як підвищення рівня професійної компетентності викладачів коледжу

VIІ Педагогічні читання майстер клас: Інноваційні технології навчання як підвищення рівня професійної компетентності викладачів коледжу
   928

9 Січня 2020 року у Вінницькому технічному коледжі відбулись VIІ Педагогічні читання у форматі майстер-класу на тему: Інноваційні технології навчання як підвищення рівня професійної компетентності викладачів коледжу.

Для колективу Вінницького технічного коледжу проведення Педагогічних читань – це вже гарна традиція зимових канікул. У час відпочинку здобувачів освіти, викладачі поповнюють свою скарбничку педагогічної майстерності.

Відкрила Педагогічні читання методист коледжу – Зоріна Юлія Валеріївна, яка озвучила мету та завдання заходу, а також оголосила його регламент і умови проходження майстер-класів усіма викладачами.

У рамках Педагогічних читань відбулись 8 майстер-класів, під керівництвом модераторів: Сіташ Т. Д., Харченко О. А., Алексєєнко О. А., Піркл С. К., Овчар Ін. М., Ткач Ж. М., Гуцаленка О. В, Степанової О. О. Модераторами майстер-класів стали викладачі, які проходитимуть атестацію у 2020 році.

Педагогічні читання проходили на емоційному піднесенні у доброзичливій та комфортній атмосфері.

Кожен викладач відвідав 8 майстер-класів, в результаті чого не тільки збагатив свій педагогічний досвід, але й краще пізнав своїх колег та отримав масу позитивних емоцій.

Під час завершальної частини Педагогічних читань слово взяв директор коледжу – Домінський Олег Станіславович, який відзначив високий рівень заходу та подякував організаторам і учасникам.