Пам’яті Героїв Небесної Сотні присвячується

Пам’яті Героїв Небесної Сотні присвячується
   529

18-20 лютого 2020 року наша держава відзначає 6-ту річницю трагічних подій на Майдані, вшановує Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.

19 лютого, з метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення  любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України, в читальній залі бібліотеки  для студентів гр. 1 РТ1 (класний керівник Овчар І. М.)  та 1 РТ2 (класний керівник Овчар Ів. М.) було проведено  патріотично-виховну  годину: «Від героїв Крут до героїв Небесної Сотні», де студенти  мали змогу більш детальніше ознайомитися про героїчні події тих «чорних» днів місяця лютого 2014 року. Захід супроводжувався  документальними кадрами, з   переглядом  відео-презентації  з безліччю сюжетів з міста подій, читали патріотичні вірші. Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Майдану та Героїв АТО, що віддали життя за світле майбутнє України.

   Експонується виставка-реквієм  «Небесна Сотня. Вічна пам'ять…», на якій  представлено документальні фото, статті з періодичних видань, книги, в яких висвітлюються революційні події листопада 2013 – лютого 2014 р. в Україні.

Запрошуємо до перегляду!

ще фото тут.