Історична виставка «Українська революція 1917–1921: регіональний вимір»

Історична виставка «Українська революція 1917–1921: регіональний вимір»
   430

17 лютого в коледжі відбулася презентація виставки Українського інституту національної пам’яті «Українська революція 1917–1921: регіональний вимір».

Експозиція присвячена перебігові подій Української революції 1917–1921 років у різних регіонах, а також українському національному руху цієї доби за межами України.

Постійно діюча виставка складається з 14 банерів, кожен з яких інформативно відображає події Української революції в усіх етнічних українських землях.

У відкритті виставки взяв участь керівник Центрального територіального відділу Українського інституту національної пам’яті, військовий історик, кандидат історичних наук Богдан Галайко. Він зазначив, що експозиція створена з метою сприяння студентській молоді у всебічному вивчені історії українського державотворення, етапів боротьби за відновлення української державності, популяризації історії України та її видатних особистостей.

Проєкт створений спільно з партнерами з Інституту історії України Національної академії наук та Державної архівної служби.