Онлайн-засідання ОМО викладачів креслення, основ стандартизації, управління якістю продукції та метрології

Онлайн-засідання ОМО викладачів креслення, основ стандартизації, управління якістю продукції та метрології
   450

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, на базі Вінницького технічного фахового коледжу відбулось онлайн-засідання обласного методичного об’єднання викладачів креслення, основ стандартизації, управління якістю продукції та метрології. До участі у засіданні долучилось 55 слухачів.

Зустріч розпочалася з вітальних слів заступника директора Вінницького технічного фахового коледжу Поліщука Миколи Івановича, методиста Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Вінницької області, кандидата педагогічних наук Моторної Лесі Володимирівни та голови обласного методичного об’єднання викладачів креслення, основ стандартизації, управління якістю продукції та метрології Янчук Ніни Андріївни.

У рамках засідання ОМО відбувся семінар: Формування фахових компетентностей здобувачів освіти на заняттях з інженерної графіки та основ стандартизації шляхом використання інноваційних технологій. Спікерами семінару виступили: викладач Вінницького технічного фахового коледжу Шидловська Тетяна Іванівна з темою: Формування фахових компетентностей здобувачів освіти на заняттях з Інженерної та комп’ютерної графіки шляхом використання інноваційних технологій; викладач Вінницького технічного фахового коледжу Ткач Жанна Миколаївна з темою: Формування та розвиток фахових компетентностей на заняттях з інженерної графіки шляхом застосування інтерактивних вправ; викладачі Калинівського технологічного фахового коледжу: Левандовська Людмила Мартинівна, Трембіцька Галина Григорівна з темою: Формування позитивної мотивації до вивчення Інженерної графіки; викладач ДВНЗ «Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж» Гоцуляк Антоніна Миколаївна з темою: Формування позитивної мотивації до вивчення інженерного креслення у здобувачів освіти.

Із доповіддю виступила Тузова Світлана Дмитрівна

(ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету». «Системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в контексті національного стандарту ДСТУ ISO 21001:2019»)

Насамкінець гості отримали сертифікати про участь у семінарі. Колеги обмінялись враженнями від співпраці.

Дякуємо всім учасникам семінару!