Усі на «батлум»!

Усі на «батлум»!
   126

Вже стало гарною традицією в нашому місті проводити інтелектуально-розважальну гру «Батлум». Хоч цьому інтерактиву не перший десяток років, та все одно кожна наступна гра не схожа на попередню. Варто зазначити, що організатори постійно спостерігають за тим, що має попит серед молоді й на основі цього «міксують» формати.

Серед 14 команд, які презентували свій навчальний заклад, за першість у цій грі боролися й студенти Вінницького технічного фахового коледжу.

«Це надзвичайно пізнавальний захід для молоді. Вони завжди чекають наближення Дня студента, бо знають, що відбудеться щось такого плану як «Батлум», – каже голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

Протягом семи раундів підтримували одне одного, жартували,  часом сперечалися, але гідно трималися наші «Принц(ески)» – саме так студенти назвали команду.

Цю гру незмінний ведучий і модератор «Батлуму» у Вінниці Юрій Постовий коментує так: «Поки був ковід, то ми не грали, бо не можна було. А зараз проводимо більше благодійні «Батлуми», збираємо на автомобіль для ЗСУ. Сподіваємося, що після перемоги будемо й далі розвивати культуру розумного відпочинку в місті, адже допоки є студенти – доти є якийсь рух, якийсь «екшн».

А наостанок кудись поділася конкуренція між командами й всі разом, в один голос, заспівали добре відому «Ой, у лузі червона калина». Цей день вкотре підтвердив, що наша сила – в єдності!