СтудOGLЯD

СтудOGLЯD
   155

16-17 листопада 2022 року у Вінницькому технічному фаховому коледжі до Міжнародного дня студента відбувся СтудOGLЯD під назвою «А ми тую червону калину підіймемо…» Протягом двох днів студенти, викладачі та батьки поринули у різні історичні епохи України: «Трипільці, скіфи… хто ми?», «Київська Русь», «Козацьке бароко», «Від Сковороди до Пчілки з Кирило-Мефодіївським братством», «Разом нас багато, нас не подолати (від Майдану до сьогодення)», які представили першокурсники з класними керівниками груп.

Найталановитіші студенти були номіновані в одинадцяти категоріях, а такі відділення як: електроенергетики та електромеханіки, фінансово-економічне та радіотехнічне між собою розділили перше, друге та третє місця.

Огляд-посвята у творчий студентський колектив коледжу відбулася в умовах воєнного стану та за умови повної відсутності постачання електроенергії. Тому, як ніколи, всі учасники дійства відчули атмосферу єдності не лише патріотичною тематикою, але й абсолютною тишею в залі, з поваги до акторів на сцені, які працювали без мікрофонів, та бурхливими емоціями у формі шквальних оплесків.

Ми нація нескорених, яка не пасує перед труднощами!

Слава Україні!

Більше фото дивіться тут