Підтримка в режимі NON STOP

Підтримка в режимі NON STOP
   129

Небайдужі українці не ставлять допомогу ЗСУ на паузу! Наш коледж знову отримав дружнє вітання від херсонських патрульних.

Ціла коробка батарейок від електронних сигарет стане гарним матеріалом для павербанків та інших портативних пристроїв, які виготовляють студенти і викладачі ВТФК!

Свій донат “на добру справу” у вигляді мікрохвильовок зробила і вінницька пенсіонерка Марія Володимирівна.

Щедрий різдвяний “подарунок”  отримали умільці коледжу від жителів села Вербка, Летичівського району. 5 мікрохвильовок передали своїй землячці Лесі Моторній,  методистці ВТФК.

“Я спочатку й не підозрювала, наскільки вони можуть бути корисними! А коли  побачила, що наші студенти майструють зі старої техніки для захисників - одразу кинула клич по знайомих. Довго чекати не довелося - громада відреагувала миттєво! Назбирали і мікрохвильовки, є навіть робоча, і батарейки від цигарок, і ще чимало того, що допоможе підтримати ЗСУ”. 

Наблизити Перемогу може кожен!

У ВТФК триває збір на портативну сонячну підстанцію власного виробництва. Завдяки їй бійці навіть в окопі можуть підзарядити телефони, рації, повербанки, підживити старлінки та інші пристрої розраховані на 220V.

Реквізити координатора:

Приват

4731219611767694

Крисак Андрій Олексійович

призначення: портативна переносна сонячна електростанція

Усім дякуємо за активність і підтримку!

Все буде Україна!

Підпишись на сторінку коледжу в facebook та instagram! Знай все про життя твого коледжу!