Студентське самоврядування

Студентське самоврядування

Дозвілля – це невід’ємна складова цікавого студентського життя. Через дозвілля молоді люди, навчаючись в навчальному закладі, розкривають свої здібності, реалізують себе як талановиті особистості, стають активнішими, і допомагає їм в цьому участь в позаурочній роботі.

Студентська активність в коледжі не обмежується лише участю в дозвіллі. Наявність студентського самоврядування допомагає розвитку у молодої людини самосвідомості та прояву громадянськості. З пропозицій органів студентського самоврядування починається план роботи коледжу.

Діяльність органів студентського самоврядування спрямована на удосконалення навчально-виховного процесу з метою якісного навчання, виховання духовності і культури студентів, зростання у студентської молоді соціальної активності та відповідальності за доручену справу. Така діяльність реалізує творчі здібності студентів, підвищує ініціативу, відповідальність за результати своєї праці, дає можливість залучати молодь в процес управління справами навчального закладу, тобто передачу в компетенцію самих студентів цілого ряду важливих питань:

Детальніше