День Соборності у ВТФК

День Соборності у ВТФК
   152

Із вітанням до Дня Соборності до студентів і викладачів коледжу завітали одні з кращих талантів Вінниччини.

Під час перегляду історичного відеоролику учасники і глядачі концерту дізналися про перебіг подій січня 1919 року. Саме тоді в урочистій атмосфері відбулося проголошення Акта злуки УНР та ЗУНР в єдину, соборну, незалежну державу.

“Сьогодні, у наші непрості дні, національна єдність є не тільки базовою цінністю, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Українці довели усьому світові, що ми найсміливіша, найвідважніша, найгероїчніша нація! І що ми обов’язково переможемо!”, - каже Світлана Василюк, директорка коледжу.

Розпочався концерт з виступу Вікторії Гнатюк - солістки військового оркестру та учасниці проєкту “Голос країни” .

Фурор викликав Вінницький академічний міський камерний хор ім. Віталія Газінського. В актовій залі коледжу пролунали відомі на весь світ українські композиції: «Боже, великий єдиний», «Їхав козак містом» і незабутній «Щедрик».

Хореографічні композиції вихованців ансамблю танцю «Вінничанка» накрили глядачів лавиною позитиву, а козацькі та українські пісні у виконанні етно-фольк гурту «Зелен-ружа» підняли хвилю гордості за Україну і її народ!.

Після повномасштабного вторгнення інше звучання та символізм отримали пісні “У мене немає дому” та “Люди”. У виконанні дівчат із дуету “Крила” вони пролунали особливо чуттєво!.

Знаковою і, віримо, пророчою стала пісня “Мир над Україною” у виконанні Аліни Барановської.

Дякуємо усім виконавцям та організаторам концерту Єдності!

Разом ми сила!

Підпишись на сторінку коледжу в facebook та instagram! Знай все про життя твого коледжу!

Більше фото в галереї