На баскетбольний турнір до ВТФК!

На баскетбольний турнір до ВТФК!
   170

Серію спортивних змагань “З Україною в серці - з вірою в ЗСУ” продовжили в нашому  коледжі. Цього разу баскетбольним турніром вшанували пам’ять Ігоря Ніколаєва. Разом зі своєю дружиною він працював у нашому коледжі. Це були провідні інженери-електроніки. Їхні наукові роботи переклали багатьма іноземними мовами.

“У 1999-му році Ігор Мойсейович наважився тренувати баскетбольну команду. З тих пір у нас в коледжі з’явився ось цей спортивний шлейф  і тягнеться досі. За 20 років своєї тренерської роботи він неодноразово приводив жіночі і чоловічі команди до чемпіонського п'єдесталу. Сьогодні ми завдячуємо Ігорю Мойсейовичу тим, що маємо таку традицію й історію” - каже Юрій Феліксов, викладач фізичного виховання ВТФК.

Позмагатись у вправності володіння м’ячем і влучності зібрались кращі баскетболісти нашого та Вінницького транспортного коледжів , Харківської Національної академії Нацгвардії України та команда жіночої суперліги “Вінницькі блискавки”. Їх привітала директорка ВТФК Світлана Василюк:

“Все, що ми робимо в нашому навчальному закладі - це внесок у перемогу над росією. І я знаю, що вона буде обов’язково. Я дякую всім вам, адже ми започатковуємо перший міський турнір з баскетболу пам’яті Ігоря Ніколаєва - прекрасної людини, прекрасного фахівця, прекрасного спортсмена. Допоки житиме пам’ять про нього в наших серцях, доти він житиме з нами. Ви вже переможці, тому що сьогодні ви тут. Разом до перемоги! Слава Україні!”

У відповідь пролунало потужне “Героям Слава!” Напутнє слово підростаючій зміні  баскетболістів сказав і син видатного тренера Кирило Ніколаєв. Така пошана до пам’яті батька розчулила чоловіка.

“Дуже приємно, що ви вшанували пам’ять мого батька цим турніром. Велике дякую вам! Він захоплювався баскетболом все життя. На жаль, його спортивна кар’єра закінчилася дуже рано, але він знайшов себе в тренерській діяльності. Він не просто тренував, а вкладав свою душу в кожного гравця. Не всі з вас стануть професійними баскетболістами, але баскетбол залишиться у вашому житті назавжди. Хай живе баскетбол!”

Понад три години азартної гри і Фортуна посміхнулася найспритнішим!

1 місце - “Вінницькі блискавки”;

2 місце - Вінницький транспортний фаховий коледж;

3 місце - Вінницький технічний фаховий коледж;

4 місце - Харківська Національна академія Нацгвардії України.

Усі спортсмени отримали грамоти й медалі, а від меценатів, Геннадія та Володимира Козловських, кожній команді вручили ще й грошові призи!

Підпишись на сторінку коледжу в facebook та instagram! Знай все про життя твого коледжу!

Більше фото в галереї