Global Money Week у ВТФК!

Global Money Week у ВТФК!
   154

Вийшли з дистанційного навчання, щоб провести фінансову вікторину! Прокачати свої “скіли” з фінансової грамотності зібрались студенти групи 3Ф спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”.

Цьогоріч у коледжі студенти наживо зустрілись вперше! Своїх емоцій не приховували. Зізнавались, у захваті і від завдань, і від спілкування, і від самого формату інтерактиву!

Фінансова вікторина з елементами тімбілдінгу у ВТФК відбулася в рамках Всесвітнього тижня грошей. Це щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості молоді. Завдяки їй формуються необхідні знання, уміння та поведінка, необхідні для фінансового добробуту.

Збагатити уявлення студентів у сфері фінансів з легкістю вдалося модераторам заходу - викладачам ЦК економіки і фінансів Тетяні Нечипоренко та Андрієві Крисаку. Саме вони сформували завдання на пошук спеціальних термінів, розгадування ребусів і знайомство з видатними бізнесменами.

Три команди: “Валюта”, “Інвестори” та “Овердрафти” показали вищий клас! Їхні унікальні вміння приймати грамотні фінансові рішення справедливо оцінило прискіпливе журі! До його складу входили викладачі та адміністрація ВТФК. Солодкими призами всіх учасників вікторини нагородила Світлана Василюк, директорка вінницького техколеджу.

Плануй гроші - ставай успішним!

#ГраНавчанняДобробут

#GMWUkraine2023

#PlanYourMoney

#PlantYourFuture

 #GMW2023

Підпишись на сторінку коледжу в facebook та instagram! Знай все про життя твого коледжу!

Більше фото в галереї