Знаємо, хто ми є!

Знаємо, хто ми є!
   139

Як створити генеалогічне дерево? Що таке метричні книги, сповідальні відомості, ревізькі казки? Вичерпну інформацію про це отримали першокурсники спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на тренінгу «Історія мого роду».

Про правила роботи в архівних установах України та порядок дослідження документів Національного архівного фонду студентам розказав Григорій Бадунь, викладач соціальних дисциплін ВТФК.

Він продемонстрував, як використовувати доступні в Інтернеті джерела генеалогічного характеру: Family Search, My Heritage, Вікіджерела, UAGenealogy тощо.

Найбільш захопливою для студентів виявилася можливість самотужки скласти власне генеалогічне дерево. Усі, кого зацікавили такі дослідження, дізналися про можливості продовження роботи під керівництвом викладачів циклової комісії соціальних дисциплін.

До речі, щорічна краєзнавча конференції «Моя Україна: історія та сьогодення. Краєзнавчі дослідження», яка днями пройшла на базі нашого коледжу, є результатом такої співпраці.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc