Партнерство - запорука успішності

Партнерство - запорука успішності
   142

Підготовка до виборів, успішно реалізовані проекти і новий формат комунікації. Їх на позиціях партнерства обговорювали представники адміністрації нашого коледжу з командою студентського самоврядування.

Особливий акцент під час зустрічі в неформальній обстановці зробили на підготовці до виборів президента ВТФК і його команди. Час “Н” для студентської громади настане 5 червня. Саме в цей день вона голосуватиме за свого лідера!

Претенденти на цей почесно-відповідальний статус вже готують свої піар-програми, офіційно передвиборчі перегони стартують 25 травня!

Щодо взаємин студентства та адміністрації нашого коледжу - вони переходять у новий формат! Його головний принцип - спілкування “на рівних”! Це і про обов’язки, права, відповідальність, підтримку і допомогу!

З директоркою коледжу, Світланою Василюк, студрада вирішила - зустрічатись кожного першого тижня місяця. Питання для обговорення збиратимуть через спеціально створений чат-бот. 

“Наша молодь надзвичайно мудра, освічена та відповідальна. Студенти мають власний погляд, ідеї і пропозиції щодо того, як зробити життя коледжу і своїх ровесників ще більш насиченим. Більше того, вони вміють слухати і дослухатись! Я певна, що наші зустрічі з лідерами студентської громади будуть корисними для всіх. Адміністративно-педагогічний колектив матиме чітке розуміння чим живуть студенти, що їх турбує, чого прагнуть. І в той же час молодь зможе краще зрозуміти наші рішення, цілі та завдання. Ми партнери в справі побудови успішного майбутнього для кожного нашого студента”, - підсумувала зустріч Світлана Василюк. 

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc