Соціальний театр: курс на зближення

Соціальний театр: курс на зближення
   150

27 березня - Всесвітній день театру! Вже понад 60 років його відзначають не лише служителі Мельпомени, а й шанувальники творчості майстрів сцени! Студентсько-викладацька громада нашого коледжу теж вважає себе дотичною до театрального мистецтва!

Двічі на тиждень в актовій залі студенти збираються на заняття соціального театру. Його організували ще у вересні, однак зустрічі, плани та задуми довелось відтермінувати через дистанційне навчання.   

“У рамках соціального театру ми досліджуємо різні проблеми молоді. Тепер щотижня для першокурсників ВТФК проводитимуться такі зустрічі. Що там буде відбуватися і як - кожна група познайомиться і побачить сама”, - каже Марія Левченко,керівниця театральної студії ВТФК, акторка Вінницького музично-драматичного театру ім. Садовського.

Галасливо, весело і дружно… Своїх емоцій не приховували студенти групи 1ОД. Під час виконання “секретних” вправ вони спробували визначити своє місце в команді. Після інтерактиву підсумували - соціальний театр зближує!

Виконуючи тренінгові завдання, молодь вчиться створювати комфортне середовище не тільки для себе, а й одногрупників. Невдовзі в коледжі запрацює і театральний гурток!

Графік роботи театрального гуртка:

Понеділок: 12:30;

Середа: 14:00

Актова зала ВТФК

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в галереї