Допрацьовуємо ОПП, готуємось до акредитації

Допрацьовуємо ОПП, готуємось до акредитації
   191

Останні консультації і корективи перед акредитаційною експертизою. Викладачі фінансово-економічного відділення нашого коледжу провели засідання Експертної ради роботодавців.

Разом з кураторами освітньо-професійних програм “Оціночна діяльність” і “Фінанси та оціночна діяльність” обговорювали розширення каталогу вибіркових дисциплін.

Яких саме знань та навичок вимагають від молодих спеціалістів роботодавці - розповіли професіонали-практики:

  • Володимир Яцуба, директор ТОВ “СтильЕстейт», віце-президент Вінницького регіонального відділення асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України;
  • Альона Петрушевська, керівник ТОВ «Експерт Компані +»;
  • Андрій Вовна, керівник ТОВ «Бюро експертиз та оцінки майна».

У результаті, вирішили запропонувати до вивчення студентам, що здобувають спеціальності  “Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок”  основи ділового спілкування.

Дисципліну “Етика та психологія ділового спілкування” презентували під час зустрічі з другокурсниками. Для студентів було несподіванкою почути, що для успішності ділових перемовин не так важливі спеціальні знання, як уміння спілкуватися і розбиратися в психології людини.

Обговорювали зі стейкхолдерами і актуальність своєї майбутньої професії. Молодь вкотре отримала підтвердження - роботи спеціалістам з оцінки не бракує. Без них сьогодні не відбувається жодна операція купівлі-продажу, отримання спадщини, кредиту на придбання рухомого чи нерухомого майна.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту