Парламентські стипендіати в нашому коледжі

Парламентські стипендіати в нашому коледжі
   240

Двоє студентів ВТФК отримуватимуть іменні академічні стипендії Верховної Ради України! Це третьокурсники Володимир Кужільний і Леонід Лисак. Загалом серед студентів коледжів Вінницької області цьогоріч лише вісім парламентських стипендіатів!

Престижну винагороду студентам призначають за сумлінність, наполегливість у навчанні, активну суспільно-громадську і наукову діяльність. Всім цим критеріям та вимогам наші хлопці відповідають беззаперечно!

Володимир Кужільний навчається за спеціальністю “Комп’ютерна інженерія”, Леонід Лисак опановує “Телекомунікації та радіотехніку”. У другому семестрі минулого навчального року, вони отримали найвищий бал у рейтингу успішності серед однокурсників. 

Обидва - старости груп, активні учасники студентського самоврядування,  педагогічної ради та стипендіальної комісії коледжу. Знаходять час і для роботи в проблемних групах. На рахунку Леоніда Лисака ще й участь у Всеукраїнській  науково-практичній конференції і захист дослідницького проєкту в Малій академії наук ВТФК.

Для роздумів: Звичайна стипендія успішного студента коледжу цьогоріч складає 1 510 грн.  Ті, хто більш зосереджені на навчанні, отримують 2 198 грн підвищеного заохочення. А тепер УВАГА!!! Іменна академічна стипендія Верховної Ради України - це 3 320 грн щомісяця впродовж року!

Беремо приклад з успішних і досягаємо власних висот!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту