Про минуле заради майбутнього

Про минуле заради майбутнього
   146

Яке історичне значення мало проголошення незалежності Карпатської України? Які уроки з її нетривалої історії кожен може винести сьогодні? Одну з найважливіших сторінок в історії боротьби українців за відродження державності обговорювали другокурсники нашого коледжу.

Під час відкритого семінарського заняття студенти фінансово-економічного відділення разом із викладачкою Наталією Мельник розбирались в причинах та наслідках поділу українських земель між різними державами в 1920-1930-х рр..

Зокрема говорили про політичний, соціально-економічний та культурний устрій держави в часи панування  Польщі, Румунії, Чехословаччини та УСРР. До цього екскурсу в історію України студенти готувалися заздалегідь: обирали теми досліджень, готували проєкти, спільно їх презентували.

У поле зору юних дослідників потрапила і діяльність  невтомного просвітника Августина Волошина. Про його державотворчу роль в здобутті незалежності Карпатської України молодь розповіла і однокурсникам, і присутнім на занятті викладачам.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту