День студента у ВТФК

День студента у ВТФК
   204

Міжнародний День студента в нашому коледжі відзначили масштабно і зі смаком! Актова зала ледь вмістила охочих підзарядитись енергією драйвового дійства!

Гала-концерт із найкращих номерів СтудOGLЯD 2023, спалахи нових “зірочок” і відзначення успішних та активних - все це увійшло до програми студентського професійного свята!

За традицією, молодь із ним привітала Світлана Василюк, директорка ВТФК:  “Запам’ятайте, ви студенти найкращого коледжу! Будьте студентами завжди, а сьогодні цінуйте всі ті можливості, що вам відкриває життя. Це найкраща пора, спогади про яку залишаться назавжди. Крокуйте вперед, відкривайте нове і досягайте найвищих висот!”   

Першими, за цілком заслуженими нагородами, на сцену піднялись наші найграмотніші першокурсники. Олександра Іщук (група 1Ф) та Віталій Яремко (група 1ЕП ) допустили найменшу кількість помилок під час написання Радіодиктанту національної єдності – 2023.

Слідом за ними подарунки отримали завзяті екоактивісти. Представникам груп  їх вручили від імені Студради коледжу за найбільший внесок в акцію “Відходи в доходи”. За кількістю зібраної вторсировини призові місця розподілились так:

ІІІ місце - 55 кг - група 1Ф;

ІІ місце - 140 кг - група 2КІ3;

І місце - 155 кг - група 3Ф!

Яскравими відкриттями під час гала-концерту стали виступи наших музично-хореографічних дебютантів! Рок-соло на електрогітарі Артема Панасюка “розірвало” зал драйвовим ритмом!

Ліричного настрою додала фортепіанна композиція Олесі Янченко, заряду бадьорості - виступ оновленого складу групи черлідерок ВТФК! Дівчата, до слова, танцюють і в нашому славнозвісному “Постмодерні”.         

Вміємо навчатись, працювати і відпочивати на всі “100”!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту