Посвята в радіотехніки - відбулась!

Посвята в радіотехніки - відбулась!
   160

В нашому коледжі стартував тиждень радіотехнічного відділення і циклової комісії Радіотехніка. Під час нього на студентів чекає безліч не просто цікавих, а й фахово корисних заходів. Від спортивних батлів “Козацькі забави” до конкурсу на вправність у збиранні електронних пристроїв!

І вже традиційно, всі першокурсники відділення пройдуть церемонію посвяти в радіотехніки! Щоб отримати перший в професійній діяльності сертифікат, їм доведеться піднапружитись.

Під час проходження курсу «радіотехнік-початківець» студенти практикуються в збірці найпростішого реального електронного вузла, вчаться складати електричні схеми з використанням конструктора «Знаток», виконують монтаж електронної схеми Смайлик» у вигляді емблеми коледжу.

Як завжди, впоратись із завданнями їм допомагають старшокурсники. “Сьогодні знання з радіоелектроніки, радіотехніки, вміння здійснити аналіз та монтаж схеми - на вагу золота! Ремонт та обслуговування сучасних гаджетів чи електронних пристроїв потребують ґрунтовних знань та вмінь Тому наші студенти під час виконання практичних завдань отримують досвід та навички, відчувають смак своєї майбутньої професії”,- каже завідувачка радіотехнічного відділення Валентина Вернигора.

Першими посвяту в радіотехніки успішно пройшли студенти групи 1РТ2.Як це було - дивись тут: Ми в медіа

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту