Корупціонери - на вихід!

Корупціонери - на вихід!
   166

Хабарництво, зловживання службовим становищем і незаконне збагачення. Про законні шляхи боротьби з цими “паразитами” говорили першокурсники нашого коледжу під час інформаційної години.

Познайомила молодьіз відповідними нормативно-правовими актами і профілактикою корупційної діяльності юристка коледжу - Наталія Волос. Закцентувала увагу фахівчиня на ознаках корупції, її наслідках і способах протидії, адже цього “внутрішнього ворога” треба знати в лице!

Дізналися хлопці та дівчатами і про про державні органи і структури, куди  можна звернутися в разі відомих фактів порушення антикорупційного законодавства. А під звісу ще й закріпили набуті знання інтерактивом. Аналізували побутові ситуації під кутом ознак корупції. 

“Молодь необхідно залучати до боротьби за соціальні зміни. Бо саме вони нині особливо вразливі до корупції в різних сферах. Нове суспільство України – це в першу чергу країна без корупції, країна без брехні. Сьогодні наші герої на фронті віддають життя за розбудову нової успішної держави, за кожного з нас, щоб ми мали цю можливість – змінитися, стати чесними і жити краще. Наш обов’язок реалізувати цей шанс”, - каже Наталія Волос, юристка ВТФК.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту