Є про що розповісти самим і навчитися в інших!

Є про що розповісти самим і навчитися в інших!
   132

Олег Липитан - студент групи 3ВЕ, активіст й “інженерна сила” відомого на всю країну техноволонтерського загону ВТФК! І саме він став учасником масштабного Форуму до Дня спільних дій в інтересах дітей. 

Разом із 14 творчими, розумними та винахідливими учнями й студентами міста Олег презентував результати своєї громадської роботи. Розповів про спільну справу, яка об’єднала небайдужих юнаків, дівчат і викладачів Вінницького техколеджу.

Безстрокова акція “Підзаряди ЗСУ”, найзатребуваніший на передовій ВТФК-POWER та павербанки з креативними дизайнами… Все це і не тільки - справа плідної, моментами виснажливої, але такої необхідної праці наших умільців.

“Свою діяльність наш техноволонтерський загін розпочав більше року тому. Спочатку ми орієнтувалися на засоби для ремонту та діагностики автомобілів: тестери для перевірки свічок запалювання чи дизельних форсунок. Вже з початку 2023 більше почали працювати над зарядними пристроями. Нині разом виготовляємо павербанки з вживаних електронних цигарок, а з неробочих джерел безперебійного живлення - інвертори. За рік роботи ми зробили та подарували нашим бійцям більше 150 павербанків, орієнтовно 60 інверторів і 18 зарядних станцій”, - каже Олег Липитан.

Третьокурсник певен: такий обмін досвідом із однолітками тільки надихає на нові відкриття. Важливо було не просто почути про те, чим займаються хлопці й дівчата з інших навчальних закладів, а й побачити. 

Екскурсію Центром професійно-технічної освіти №1, на базі якого відбувся цьогорічний Форум, провів його директор Валерій Дяків. Гості сповна насолодилися ароматами свіжоспеченого хліба. Поласувати такими ж апетитними варениками, які юні кухарі передавали захисникам острова Зміїний. Та найбільшого захвату викликала краса ювелірних виробів, що учні майстерно виготовили власноруч.

По завершенню Форуму молодь і її наставників відзначили подяками Вінницької міської ради та її виконавчого комітету.

Для довідки. Форум до Дня спільних дій в інтересах дітей щороку з 2012 присвячують до Всесвітнього дня дитини. Тема цьогорічного  обговорення: “Актуальні проблеми захисту дітей від військової агресії”.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту