Команда і стратегія - основа успіху

Команда і стратегія - основа успіху
   148

Як трансформувати професійний коллектив в потужну команду однодумців? Що таке креативне лідерство і чому воно важливе? На чому базується реалістична Стратегія розвитку коледжу та його імідж?

Відповіді на чималу кількість питань отримали педагоги ВТФК під час циклу тренінгів Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти. Мозковий штурм з командотвореня та стратегічного розвитку тривав два дні.

З управлінською групою працювала декан Школи - Тетяна Нагорняк. Разом з викладачами аналізували новостворену Стратегію коледжу. Після жвавих дискусій і обговорень визначили напрямки коригування її структури та завдань.

Поєднавши теорію з практикою, напрацювали конкретні заходи для перетворення можливостей коледжу в його сильні позиції. Обговорили виклики, що постають сьогодні перед фаховою передвищою освітою загалом. Так визначили шляхи нівелювання ризиків та загроз.

У цей же час інша група наших викладачів завершувала курс з лідерського менеджменту в освітньому процесі. Тренерами в цій частині програми підвищення кваліфікації стали Олег Луцишин, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ та Сергій Вінницький, директор Тернопільської бізнес-школи.

Під час інтерактивів практикувались розпізнавати лідерів студентської спільноти, виявляти природній розподіл ролей в групі та учасників, які здатні повести її за собою. Ефективність використання в навчанні командних ігор оцінювали створюючи новий освітній формат за методологією Customer Centric Learning Designe.

Наступним етапом проєкту, згідно Меморандуму про співпрацю ВТФК з Національним університетом "Києво-Могилянська академія", стануть педагогічні читання. До них формуємо стратегічні і перспективні плани. Мета - якісно новий рівень освіти в нашому коледжі і збереження кадрового потенціалу для розвитку економіки регіону та України.

Вчимося і навчаємо з вірою в майбутнє!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту