Підкорювач формул і математичних задач!

Підкорювач формул і математичних задач!
   168

Спритніший за калькулятор і за своїх однолітків! Першокурсник ВТФК Максим Клімов - гідний конкурент видатних геніїв “цариці” точних наук.

Це він довів під час логічно-математичного квесту. Його для студентів 1-2 курсів  організували викладачі ЦК математики та інформатики. Завдання для учасників Віталій Серветник, В'ячеслав Шевчук та Іван Овчар розробили з креативом.

На першому етапі студенти виконували їх у форматі онлайн. Найцікавіше почалося згодом! В аудиторіях коледжу створили 8 локацій. У кожній учасники мали відшукати  завдання та підказки для переходу на наступну локацію квесту. 

З 68 учасників до фіналу першого етапу дійшла тільки “золота десятка” юних математиків!  Працювати студентам доводилось як самостійно, так і групою. В результаті - в останню кімнату квесту пройшли тільки три учасники!!!

Очолив рейтинг найкмітливіших - Максим Клімов, студент групи 1КІ1. За перемогу від директорки ВТФК Світлани Василюк юний математик отримав грошовий приз! Решту фіналістів нагородили солодощами та додатковими балами!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту