Другокурсники на хвилі бізнес-тенденцій!

Другокурсники на хвилі бізнес-тенденцій!
   170

Тиждень фінансово-економічного відділення вдало стартував у нашому коледжі! Ігри, майстер-класи, конкурси та екскурсії… Це далеко не весь список інтерактивів, які підготували викладачі для майбутніх “акул” у світі грошей.

Першими ступили на шлях бізнесу та підприємницької діяльності студенти груп 2Ф, 2ЕП і 2ОД. Теоретичні знання вони закріплювали на майстер-класі з елементами тімбілдінгу.

Своєрідною розминкою став короткий екскурс у тенденції сучасного бізнесу від модераторів заходу - Андрія Крисака і Тетяни Нечипоренко, викладачів ЦК економіки і фінансів. Вони певні: сьогодні ринок постійно змінюється, і щоб залишатися конкурентоспроможним, потрібно постійно вчитися та розвиватися

Це й довели наші другокурсники! Об'єднавшись в групи “PR company”, “Bomb light”, “ABCD” і “Одешки”, вони презентували модель власного бізнесу: спеціалізацію  підприємства і прейскурант послуг, що надаватимуть його фахівці?

Не менше зусиль юнаки і дівчата доклали й до самопіару! Їхні креативні рекламні буклети, візитки та презентації досвідчене журі оцінило найвищими балами.

Доки команди розшифровували анаграми - групи підтримки теж не дрімали! Модератори майстер-класу провели зі студентами серію опитувань. За правильну відповідь ентузіасти отримували смаколики!

Закривала серію конкурсів гра на онлайн-сервісі Kahoot. Саме її результати вплинули на остаточне рішення суддівства. Зрештою призові місця розподілили так:

ІІІ місце - “Одешки”;

ІІ місце - “PR company” і “Bomb light”;

І місце - “ABCD”!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту