Двадцяту - «ювілейну» відправили захисникам!

Двадцяту - «ювілейну» відправили захисникам!
   211

Чергову модернізацію «ВТФК-паверів» провели наші техноволонтери! Відмовились від сонячних панелей, але, водночас, примудрились наростити потужності зарядних станцій. Нову модель назвали “Монстром”, і її вже випробували бійці в польових умовах.

«Хлопцям треба все, що пов’язане з електрикою, тому що електрика – це зв’язок, а він на фронті дуже важливий. І не тільки зв’язок – це і дрони, і евакуатор, це і врешті-решт рідним подзвонити, сказати, що все добре», – каже викладач фізики ВТФК Олексій Грабенко.

З комплектацією “Монстрів”, за відгуками захисників, наші техноволонтери поцілили в “яблучко”! Завдяки ним оборонці можуть триваліший час використовувати обладнання та техніку, необхідні для виконання бойових завдань.

Врахували юні майстри і ще одне побажання військових. Відтепер станція має механізм для змотування кабелю. Його знімають зі старих пилососів.

«Хлопці придумали: щоб кабель компактно ховати всередині станції, витягуємо із поламаних пилососів пристрій для змотування кабелю, монтуємо його всередину станції. І все зручно: тільки кнопку натиснули – і кабель сховався в станцію. І ніхто на нього не наступить, ніде він не забрудниться», – розповів Олексій Грабенко.

Попередні «ВТФК-павер» наші студенти та викладачі збирали за день. На виготовлення потужнішої станції витрачають часу втричі більше. Майстрам необхідно зварити з металу корпус і підготувати його до монтажу станції. 

Загалом цьогоріч наші умільці вже передали військовим 20 «ВТФК-паверів», 60 інверторів та понад півтори сотні повербанків. Однак запитів від бійців не меншає! Тому нам ПОСТІЙНО потрібні:

  • використані електронні сигарети;
  •  батареї від комп’ютерів;
  •  упси б/у;
  • зламані пилососи. 

Акція «Підзаряджаємо ЗСУ» в нашому коледжі триватиме до Перемоги над ворогом! Підтримай її донатом: https://send.monobank.ua/jar/5rFfJbX3KA

Ми разом, і все буде Україна!

Двадцяту - «ювілейну» відправили захисникам!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту