Незалежний аудитор: секрети успішності

Незалежний аудитор: секрети успішності
   190

Хто такий аудитор і яких принципів професійної етики повинен дотримуватися, аби подолати проблему браку довіри суспільства до своєї роботи? Ключовими аспектам майбутньої професії, її нормативно - правовій базі та секретам успішності присвятили інтерактивну лекцію для третьокурсників-оцінювачів.

Для її проведення у форматі онлайн викладачка Вікторія Фабіянська обрала новітній метод лекції-діалогу. Він є найбільш ефективним для засвоєння студентами великої кількості інформації за короткий проміжок часу.

Під час заняття майбутні оцінювачі розбирались у сутності, призначенні та використанні Міжнародних стандартів аудиту та етики, особливостях організації і регулювання аудиторської діяльності в Україні, правах, обов'язках та відповідальності спеціалістів і компаній, що працюють в цій галузі. 

“Чи має професія незалежного аудитора майбутнє в час, коли набувають  розвитку технології штучного інтелекту? Відповідь однозначна – так, адже робота аудитора – це не лише сукупність одноманітних розрахунків, які наразі автоматизовані, цінність аудиторської роботи – у професійному судженні аудитора”, - наголосила під час лекції кандидатка економічних наук Вікторія Фабіянська.

Корисність отриманої під час заняття інформації: що сподобалось, а в чому було розібратись складно - студенти визначали відповідаючи на питання онлайн-анкети.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту