Тандем знань і умінь

Тандем знань і умінь
   202

Як підготувати профі у світі електронних комунікацій та радіотехніки? Шляхи продуктивної співпраці обговорили члени Експертної ради з викладачами та адміністрацією нашого коледжу.

Про особистий професійний досвід, сучасні вимоги ринку праці та можливості розкриття студентського потенціалу розповіли роботодавці: Михайло Ганчук - генеральний директор ТОВ “Промавтоматика”, Віктор Постановський - заступник директора “ПП Радіонет” і Віталій Вознюк - директор “Парк-АудіоІІ” і, за сумісництвом, очільник Експертної ради.

Зустріч педагогів та стейкхолдерів відбулася на базі ТОВ “Промавтоматика”. Саме тут щорічно теоретичні знання наших студентів перетворюються на практичні навички.

Із “технічною кухнею” зсередини познайомив усіх Михайло Ганчук. У ході екскурсії він показав, як працює цех з виготовлення блоків багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power.

“Наша співпраця - це не просто об’єднання сил, а й перспективна взаємодія, що формує спеціалістів, готових до будь-яких викликів сучасності. Тут теорія зливається з практикою. Ми не просто обмінюємося ресурсами - ми взаємно розвиваємося. Кожен із нас робить свій унікальний внесок у формування кращого майбутнього ринку праці”, - каже Світлана Василюк, директорка ВТФК.

Наступна зустріч роботодавців і викладачів відбудеться на базі нашого коледжу вже  наприкінці цього місяця.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту