Тиждень фізиків: змагаємось і навчаємось!

Тиждень фізиків: змагаємось і навчаємось!
   141

Олімпіади, конкурси та квести для юних послідовників Ньютона! Так насичено й пізнавально свій тиждень у нашому коледжі відзначає циклова комісія фізики.

Відкрила науковий хіт-парад вікторина загальнотехнічних дисциплін. ЇЇ першопрохідцями стали другокурсники технічних спеціальностей, що об’єдналися у 6 команд.

Стартували радіотехніки, автомеханіки, електроенергетики та комп’ютерники з розминки. Для них викладачі підготували бліц не лише з фаховими, а й креативними питаннями на логіку. 

Від теорії до практики юнаки й дівчата приступили на наступному етапі конкурсу. За допомогою вже знайомого конструктора на швидкість складали схему з двигуном та лампою.

Її якість, охайність і досконалість оцінювало вибагливе, але справедливе викладацьке журі: Людмила Поліщук, Микола Поліщук, Тетяна Погосян та Олександра Довгань.

Окрім командної роботи, на кожного з капітанів чекало ще одне індивідуальне випробування. Лідери шукали й виділяли в таблицях закодовані слова. Після чого разом зіграли у “Веселого техніка” (фахова версія “Крокодила”).

Фінішувала загальнотехнічна вікторина конкурсом “Вірю - не вірю”. За результатами суддівського оцінювання перемогла єдність та ерудованість команди 2КІ1!

Вітаємо прихильників науки!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту