Україна - це Європа!

Україна - це Європа!
   165

9 травня – День Європи в нашій державі. Другий рік поспіль, згідно Указу Президента, ми  відзначаємо його разом з країнами Євросоюзу. Так демонструємо свою відданість ідеалам та цінностям демократії,  прагнення зміцнити єдність народів заради миру, безпеки й стабільності на континенті.

Сьогодні наш народ платить за це високу ціну. Українці стали щитом на шляху рашизму та путінських загарбників. Під загрозою російської кривавої навали Європа почула й зрозуміла Україну. Об’єднаний Союз держав підставив плече підтримки нашим громадянам і країні в цілому.

Наш синьо-жовтий прапор нині гордо майорить поряд з європейським знаменом. 12 зірок на ньому  не має нічого спільного з кількістю держав-членів Євросоюзу. Вони символізують ідеали єдності, солідарності і згоди між народами Європи.

Книжковою експозицією «Україна-держава європейська» підтримали міжнародне свято демократичної співзвучності бібліотекарі нашого коледжу. Зібрані у ній видання розповідають про історію створення Євросоюзу і шлях України до приєднання.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту