Перемоги в олімпіадах - бренд ВТФК!

Перемоги в олімпіадах - бренд ВТФК!
   253

Черговий регіональний успіх студентів та викладачів нашого коледжу. На обласній олімпіаді з біології і екології Євгенія Колесникова, група 1ОБ, посіла ІІ місце! Це спільне досягнення першокурсниці і її наставниці Лесі Моторної!

Біологічно-екологічний батл зібрав 18 учасників з коледжів Вінниччини. На виконання 20 тестових завдань і 4 задач вони мали дві години. Максимальна кількість балів, що передбачали правильні відповіді - 50.    

Наша Євгенія Колесникова виборола “срібло” з результатом 45,5 балів! Студентська олімпіада пройшла на базі ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» в рамках  засідання обласного методоб’єднання викладачів хімії, біології та екології.

Його очільниця Алла Матвійчук, голова ЦК ВТФК, закликала учасників турбуватись про чистоту нашої планети та робити все можливе для захисту природи. І не лише заради самої екології, а й здоров’я та життя людей.

Привітала колег і наша Леся Моторна, методистка базового закладу ФПО Вінниччини. Наголосила на значущості інтелектуальних змагань для реалізації потенціалу та знань обдарованої студентської молоді.

Загалом засідання ОМО і олімпіада стали майданчиком для обміну досвідом та прокачкою скілів, як для педагогів, так і їхніх учнів. Досягнуті результати підкріпили  сертифікатами та подяками.

Спільна успішність - тренд ВТФК!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту