Фурор на ярмарку кар’єри

Фурор на ярмарку кар’єри
   248

Яскрава відео-презентація, креативні майстер класи, розмаїття перспективних спеціальностей і інформація з перших вуст! Локація нашого коледжу на ярмарку кар’єри в “Квадраті” привабила десятки старшокласників.

Про навчання у ВТФК, можливості для самореалізації і своє дозвілля школярам розповідали наші студенти. Вони ж допомагали зорієнтуватись майбутнім абітурієнтам у фахових напрямках кожного з п’яти відділень коледжу.

Школярам пропонували взяти участь у майстер-класах з тих спеціальностей, до яких відчувають найбільший хист. Охочих повправлятись в економіці, фінансах, електротехніці, комп’ютерній інженерії і решті напрямків не забракло!

Інформаційні листівки коледжу відвідувачі ярмарку розібрали миттєво. Чимало хлопців та дівчат замислились над перспективою вступу до ВТФК! Налаштованим на успіх нагадуємо - в нашому коледжі стартував попередній запис на підготовчі курси.

Це унікальна і остання можливість зміцнити шанси стати студентом ВТФК!

Попередня реєстрація відкрита в телеграм-каналі Курси ЛІТО 2024 https://t.me/+K4otrKJuSAJlZGYy 

Тут будуть з’являтись і всі подальші інструкції. Якщо приєднатись не виходить - напишіть "хочу на курси" на номер +38(068) 928 60 68 у вайбер або телеграм! 

Плануй своє майбутнє з успішними!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту