День техноволонтера ВТФК!

День техноволонтера ВТФК!
   312

Урочисто, без пафосу і щиро. Так у нашому коледжі пройшов започаткований минулоріч День техноволонтера. Студенти, які поряд з навчанням знаходять час задля реальної допомоги ЗСУ, приймали слова подяки. Від коледжівської спільноти та оборонців! https://youtu.be/yPFW1H4yxyg

 

Трохи більше як за рік техноволонтерський рух ВТФК зміцнів, і сьогодні загін наших майстровитих об’єднав понад півтори сотні студентів різних спеціальностей і курсів.

“Надзвичайно приємно, що наша молодь прагне зробити свій внесок в наближення Перемоги над ворогом. Приходять і хлопці, і дівчата. Цікавляться роботою техноволонтерів першокурсники, продовжують допомагати і випускники. На цей момент всі разом ми передали бойовим підрозділам 45 сонячних підстанцій, більше двох сотень повербанків, майже 50 інверторів та ще чимало пристроїв, що виготовили на замовлення військових”, - каже беззмінний куратор і натхненник ініціативи, викладач фізики Олексій Грабенко. 

Про її важливість та користь студенти почули з перших вуст. На зустріч із ними прийшли захисники, які пройшли воєнними дорогами. Дмитро - нині підприємець і волонтер. Рік тому звільнився з війська через поранення. Певен, підтримка тих, кому завдячуємо життям, має стати обов’язком для кожного.

Яків - бойовий медик, сьогодні інструктор з такмеду. Розповів студентам, як під Бахмутом, Авдіївкою, Харковом виручала підрозділ подарована техноволонтерами сонячна підстанція.

“Ви справжні, ви любите свою справу і робите її бездоганно! Низько вклоняюся нашим захисникам за можливість навчатися, працювати і жити. Щиро дякую вам, наші техноволонтери! Без вас уявити Вінницький технічний фаховий коледж сьогодні просто неможливо. Все буде Україна!!!” - сказала Світлана Василюк, директорка ВТФК.

УВАГА! Маєте нагоду підтримати студентську ініціативу та ЗСУ і виграти унікальний подарунок!!! За донат у 50 грн станьте учасниками благодійної лотереї! Розігруємо «Псалом авіації» Сергія Жадана з його автографом і майстерно розписану технохудожницею коледжу Поліною Лагіч гільзу! https://www.facebook.com/vtc1964/posts/946919607226965?locale=uk_UA

Внески приймаємо до 4 червня включно, а 5 червня за допомогою рандомайзера в додатку Монобанк дізнаємось імена щасливчиків!

https://send.monobank.ua/jar/3cKNAex588

5375 4112 1799 5435

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту