Мистецтво і мужність об’єднались в нашому коледжі

Мистецтво і мужність об’єднались в нашому коледжі
   244

Порадувати своїми талантами, нагадати про безтурботні часи студентства і підтримати моральний дух. Для наших захисників на реабілітації та їхніх близьких організували імпровізований концерт під відкритим небом у дворі ВТФК.

Мистецький центр нашого коледжу об’єднався з талантами Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського та відомими українськими бардами.

Зі словами вдячності до українських Героїв звернулася Світлана Василюк, директорка ВТФК. Вона наголосила, що студентсько-викладацька спільнота робить і буде робити все можливе для нашої держави та для наших воїнів.

“Парадокс життя: в Україні війна, а ми сьогодні зустрічаємося з вами на подвір’ї нашого прекрасного коледжу, аби отримати позитивні емоції й зрозуміти, що життя продовжується і Україна обов’язково переможе. Я хочу, щоб сьогодні кожен зарядився гарним настроєм, отримав насолоду і згадав своє студентське життя. Ми разом і нас не здолати! Слава Україні!” - каже Світлана Василюк.

З особливим трепетом вручили наші студенти захисникам власноруч виготовлених янголів-оберегів. Кажуть, робили їх із молитвою та любов’ю, щоб несли тепло людських рук і сердець.

Шквал овацій зірвали сучасні та драйвові хореографічні номери від колективів “Постмодерн” і “Freedom”. З азартом підспівували глядачі добре відомим хітам у виконанні наших вокалістів з гурту “Мальва”.

Пронизлива, драйвова гітара, емоційний вокал і глибокі сенси. Подарували надію та укріпили віру в перемогу авторські пісні українських бардів, волонтерів і військових - Олександра Клеца і Олександра Нечмоні.

Мистецька терапія - найпотужніша! Теплі та щирі моменти благодійного концерту вже на нашому ютуб-каналі: https://youtu.be/DsFd5d8ksP0

Насолоджуйтесь і творіть добро разом з нами!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту