Навчальний рік фінішує - до нового готові!

Навчальний рік фінішує - до нового готові!
   320

Педагогічна рада коледжу затвердила нові редакції документів, на основі яких здобуватимуть фах наші студенти. Це освітньо професійні програми та навчальні плани. Їх корегування проводять щорічно у відповідності з рекомендаціями МОН та Навчально-методичного центру якості освіти України.

Цьому традиційно передує велика і копітка робота.Кожний проєкт ОПП і навчального плану проходять внутрішній моніторинг на відповідність їхньої структури та змісту нормативам, що регламентують підготовку фахових молодших бакалаврів.  

Разом з дев’ятьма іншими отримала схвалення і нова освітньо-професійна програма! Під час цьогорічної вступної кампанії в нашому коледжі пройде перший набір на спеціальність “Телекомунікації та комп’ютерні технології”.

Студенти-першопрохідці, окрім дисциплін, що опановують майбутні радіотехніки, вивчатимуть ще й предмети циклу комп’ютерної інженерії – телекомунікаційні та інформаційні мережі, програмування, маркетинг ІТ продуктів, тощо.

Сайт приймальної комісії ВТФК:

https://sites.google.com/vtc.vn.ua/open-day/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту