Спортивна еліта ВТФК!

Спортивна еліта ВТФК!
   157

Урочисту церемонію нагородження кращих спортсменів провели в нашому коледжі. Тренери разом із адміністрацією ВТФК в актовій залі відзначили почесними грамотами більше сотні шанувальників активного способу життя.

Волейболісти, легкоатлети, гуртківці турклубу “Меридіан”, футболісти, шахматисти, борці, тенісисти, баскетболісти тощо. Усі вони - переможці та призери обласної спартакіади, підкорювачі всеукраїнських п’єдесталів, чемпіони Європи.

“Закінчився наш спортивний навчальний рік. Він був непростий - 60 років коледжу, країна третій рік знаходиться в стані війни. Але ми себе пересилили і налаштували на роботу. Усі найкращі результати - тільки завдяки вашій праці. Це ви, наші шановні спортсмени, були призерами чемпіонатів області. Це ви збивали коліна, втрачали свідомість на легкоатлетичних доріжках і кросах. Це ви отримували травми, оперувалися, та попри все ставали чемпіонами. Це ви входите до складу збірної області, захищаєте честь Подільського краю на теренах України. Це вам рукоплеще Європа на світових змаганнях. Я вам дякую, шановні спортсмени, що ви є у нас. І окрема подяка, що ви є студентами нашого коледжу”, - каже Юрій Феліксов, викладач фізкультури ВТФК.

Здобуті нагороди - це лише початок великого шляху! Нехай дух перемоги завжди супроводжує у всіх життєвих змаганнях!

Момент тріумфу та радість здобутків - вже на нашому ютуб каналі:

https://www.youtube.com/watch?v=nwll-D5OaME

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту