Творчість & Абсурд: першокурсники ламають стереотипи

Творчість & Абсурд: першокурсники ламають стереотипи
   397

Щороку 107-ма аудиторія нашого коледжу стає епіцентром юнацько-мистецького буму. Тут першокурсники всіх відділень перетворюють заняття із зарубіжної літератури на унікальний "театр абсурду".

Студенти створюють власні міні-сценарії, оживляючи модерністські і авангардистські течії. Одні репетирують місяцями, інші ж - лише одну ніч, та й то онлайн! Попри все ці вистави запам'ятовуються на роки.

Янголи і демони переплелись в постановці групі 1КІ3. Сам Сальвадор Далі заздрив своїм картинам, побачивши їх у своєму сні. Одна з підгруп підхопила вірус дадаїзму і "заразила" ним всю психіатричну лікарню на чолі з санітаркою з "гарними очима".

“Театр абсурду” сприймається студентами вже, як  виклик  самому собі ,,чи зможу я?" Групи 1 курсу майже конкурсно змагаються між собою ,,хто крутіше". Кожен студент може стати своєрідним ,,джокером", ,,темною конячкою", яку до цих пір ніхто не помічав...Також можна ,,одним махом" закрити всі  двійки з дисципліни, якщо зіграєш хоча б роль ,,дерева" або ,,холодильника". Як то кажуть-дайте студентам точку опори і вони світ перевернуть. Немає не талановитих дітей! Не вірите?) Завітайте в ,,театр абсурду" ВТФК”, - каже Марія Томчук, викладачка зарубіжної літератури.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту