Відлік часу на вступ - стартував!

Відлік часу на вступ - стартував!
   990

У приймальній комісії Вінницького технічного фахового коледжу вже другий день гаряче. Причиною - навіть не липнева спека. Стартував прийом заяв абітурієнтів, які націлені стати студентами найпопулярнішого в регіоні коледжу! Сайт приймальної комісії: http://surl.li/uoxvl

На п'яти відділеннях ВТФК  навчається майже 1200 студентів. Цьогоріч підготовка  фахових молодших бакалаврів проводиться за 10 освітньо-професійними програмами (ОПП), у межах 8 ліцензованих спеціальностей!  

УВАГА! Спектр фахової підготовки молоді розширили на Радіотехнічному відділенні! Вперше відбувається набір на напрямок “Телекомунікації та комп'ютерні технології” в межах спеціальності "Електронні комунікації та радіотехніка"!!!

До лав новобранців ВТФК цьогоріч потрапить 445 сьогоднішніх абітурієнтів, а 250 з них мають шанс навчатись на бюджетних місцях!!! Реєстрація заяв на вступ триватиме до 13 липня включно!

ВАЖЛИВО! Приймальна комісія ВТФК працює навіть у періоди відключення світла!!! Наші спеціалісти проконсультують щодо можливостей вступу до коледжу на пільгових умовах. Окрім того, допоможуть зареєструвати це право абітурієнта в ЄДЕБО.

Не барись, плануй майбутнє з успішними!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту