Вступ-2024: Перші результати та новини!

Вступ-2024: Перші результати та новини!
   5298

1362 заяви на вступ! Саме стільки абітурієнтів з різних куточків України мріють про навчання в нашому коледжі! Це підтверджує офіційний ресурс: https://vstup.osvita.ua/.

Абітурієнти вже змагаються за бажане місце у рейтинговому списку. Вступні випробування для кмітливих і амбітних стартували 14 липня. Вони включають повний тест-драйв знань з математики та української мови.

Загалом сформували 30 екзаменаційних груп. В кожній до 18 липня свою удачу перевірятимуть по 25 абітурієнтів.

“Ми готові до будь-яких ситуацій. Заздалегідь підготували спеціальні приміщення на випадок оголошення сигналу повітряної тривоги, щоб іспити могли продовжуватися без перерви”, - каже Валентина Вернигора, відповідальний секретар приймальної комісії.

Де шукати рейтингові списки?  22 липня після 15:00 їх можна буде побачитина сайті https://vtc.vn.ua/ або ж у друкованому варіанті в холі нашого коледжу.

Цікаво, що вступні випробування тільки стартували, а нам вже є ким пишатися! Під час співбесіди абітурієнтка Софія Будянська першою набрала максимальну кількість балів - 200. Ще раніше завдяки своїй наполегливості на математичному квесті вона виборола мегабонус - сертифікат на безкоштовне навчання на літніх підготовчих курсах. Тепер комп’ютерне відділення нашого коледжу поповниться ще одним діамантом!

Нехай фортуна посміхається кожному!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту