Волейбольний драйв ВТФК: боротьба за кожен м'яч!

Волейбольний драйв ВТФК: боротьба за кожен м'яч!
   100

Чотири найсильніші жіночі команди Вінниччини зіграли на волейбольному турнірі в нашому коледжі. Це щорічні змагання пам'яті талановитих тренерів Андрія Піотровського та Якова Ясевича.

"Попри всі виклики, які ставить перед нами війна, ми невпинно підтримуємо спортивний дух нашої молоді. Цей турнір – не просто змагання, це символ єдності, поваги та шани до тих, хто творив історію волейболу на Вінниччині. Я щиро радію, що турнір став доброю традицією, і впевнена, що наступного року ми знову зберемося всі разом. Дівчата, ви – найсильніші, найкращі представниці сучасного покоління, і кожне ваше досягнення  – це крок до нашої спільної перемоги. Все буде Україна!" – привітала волейболісток Світлана Василюк, директорка ВТФК.

Імена Якова Ясевича та Андрія Піотровського живуть в пам'яті спортсменів усієї України. Це тренери-легенди, які виховали цілу плеяду професійних волейболісток.

“Піотровський та Ясевич були людьми відданості своїй справі. Мені випала честь грати з Андрієм на одному майданчику. Хоча ми часто опинялися по різні боки сітки, ми ніколи не були суперниками в класичному розумінні цього слова. Між нами завжди була дружба і взаємоповага. І сьогодні цей турнір – це не про суперництво, а про згуртованість і підтримку. Кожна з вас уже переможниця! Слава Україні!" – сказав Володимир Романюк, голова Вінницької обласної федерації волейболу.

Сет за сетом, подача за подачею, вправно відбиті м’ячі додавали адреналіну і самим спортсменкам, і їхнім вболівальникам. Цього разу нашим волейболісткам довелось виборювати кожен бал в запеклій боротьбі. Їхніми суперницями стали більш досвідчені гравчині з двох збірних команд області та ВК «Віннер».

Вже з перших секунд команда ВТФК показала гарну підготовку. Майстерні ейси дівчат, миттєві блоки та чітка гра в захисті зривали оплески навіть суперниць! Від переможців турніру наших волейболісток відділило лише кілька балів. 

Водночас Тетяну Броцьку, студентку групи 3ЕП, визнали кращою «пасуючою» цьогорічного турніру! Щиро пораділа за подругу Крістіна Піотровська. Донька славетного тренера, студентка групи 3ОП1.

Дівчина - призерка України з волейболу серед ЗПФО, завоювала не один трофей для спортивної скарбнички коледжу та наполегливо продовжує спортивну кар’єру батька.

Щира подяка організаторам і всім, хто долучився до проведення турніру: родині Піотровських, ГО «Вінницька обласна федерація волейболу», а також департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту