Рейтинг викладачів ВТФК. Лідерів визначили!

Рейтинг викладачів ВТФК. Лідерів визначили!
   136

Знаємо імена найактивніших викладачів нашого коледжу! Вони увійшли до першого рейтингу “ТОП 25 найуспішніших”. Відтепер відзначення лідерів освітянської спільноти ВТФК стане щорічною традицією.

До їхнього списку потрапили викладачі, які показали найвищі результати за підсумками роботи впродовж навчального року. Згідно з затвердженим педагогічною радою Положенням про рейтингове оцінювання, за кожен вид діяльності викладачі коледжу отримують певну кількість балів.

Визначено документом і число претендентів на почесне звання найуспішніших. Це 30% від загальної кількості викладачів. Саме тому дипломи в переддень професійного свята отримали двадцять п’ять лідерів рейтингу. 

“Сьогодні ми започатковуємо нову традицію. Я радо вітаю перших, визнаних незалежною рейтинговою комісією лідерів педагогічної спільноти нашого коледжу! І точно знаю, що наступного року, в ТОП 25 найуспішніших ми побачимо імена інших наших колег. Тому що кожен з вас є надзвичайно фаховим, результативним і закоханим у свою роботу. Я вітаю всіх з нашим святом, Днем українського освітянина! Наш колектив - це потужна, націлена на результат команда, в якій досягнення кожного стають внеском у спільну успішність!” – сказала директорка коледжу Світлана Василюк

З нагоди професійного свята отримав Подяку від обласного департаменту освіти і Микола Поліщук – заступник директора з навчальної роботи ВТФК.

Натхнення вам і сил, шановні педагоги!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту