Викладачі ВТФК: вміємо навчати і релаксувати!

Викладачі ВТФК: вміємо навчати і релаксувати!
   127

Цьогорічний День українського вчителя для спільноти нашого коледжу став особливим.  Натхнення, релакс, драйв, море вражень і відкриттів! Цим запам’ятається триденна подорож у саме серце Закарпаття.

Першим пунктом викладацької мандрівки став чинадіївський замок кохання - Сент Міклош. У ньому у 1682 р. народилася найвеличніша історія того часу, яка змінила долю не тільки двох люблячих сердець, але й цілого народу.

Не менш захопливим був візит і до легендарного мукачівського замку Паланок. Перлина архітектури, одне з семи чудес України, що відкриває свої стародавні брами, вражає величністю і протягом століть зберігає оборонний дух.

Закарпаття - це не лише історія, а й смак! Гастрономічний рай чекав на наших викладачів в автентичній сироварні ОСГ “Бараново”. Тут відкрилися не тільки таємниці виготовлення крафтових сирів, а й делікатеси, які здивували навіть найвибагливіших гурманів!

Далі додали трішки екзотики! Щире здивування та усмішки викликали....страуси! Величезні, граціозні птахи стали зірками фотогалереї.

Після пригодницьких маршрутів і екскурсій - релакс та відновлення на термальних водах. Викладачі зарядилися їхньою силою та енергією на весь навчальний рік.

І нарешті – кульмінація всієї поїздки! Дух пригод і викликів! Зі швидкістю вітру на джипах промчали наші педагоги закарпатськими дорогами, насолоджуючись екстримом, адреналіном і свободою.

Три дні позитиву, нових вражень, підтримки і дружньої атмосфери. Це щось більше ніж просто подорож! Саме спільні пригоди роблять нас не просто колегами, а згуртованою командою.

Далі буде!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту