Автоматизована система управління навчальним процесом Вінницького технічного коледжу 2015 р.

У 2015 році з проектом «Автоматизована система управління навчальним процесом у Вінницькому технічному коледжі» Коваль Михайло та Ващук Максим виграли Грант за зайняте 1-е місце. АСУ, запропонована в проекті Вінницького технічного коледжу  вирішує велику кількість автоматизованих функцій управління, у тому числі: електронну реєстрацію, обробку даних та документообіг в єдиній інформаційній системі для кожного структурного підрозділу окремо і установи в цілому; планування, контроль та аналіз навчальної діяльності; оперативний доступ до інформації, що супроводжує навчальний процес; єдину систему звітів, як внутрішніх так і за вимогами МОН України; системи безпеки даних з урахуванням вимог законодавства; управління та розподіл прав доступу системи з використанням апаратно-програмних засобів.

Структура системи АСУ «ВНЗ» реалізована на модульній основі, де кожен модуль може використовуватись самостійно. До складу системи входять модулі: сайт коледжу, конструктор навчальних планів, бібліотека,  реєстрація учасників олімпіад, електронне анкетування; в стадії тестування – навантаження, тарифікація, розклад занять та навчальна частина. В стадії розробки модулі: відділ кадрів та архів, відділення,  циклова комісія, тестування он-лайн, система відео спостереження тощо.

Можливості «Автоматизованої системи управління навчальним процесом у Вінницькому технічному коледжі» можуть бути розширені шляхом додавання функцій в існуючі або створення нових модулів: електронний журнал, друк відомостей та додатків до документів про освіту тощо.

Запропонований програмний продукт дозволяє одночасно мати доступ до системи необмеженій кількості користувачів та підключати необхідну кількість користувачів з правами доступу до управління системою. 

На кошти Гранду буде придбаний потужний сервер для забезпечення роботи АСУ.